maandag 30 juli 2012

Garlic bread jum jum jum!

Ik hou enorm van knoflook, ja je gaat ervan stinken.. i know! ik eet het dan ook niet voordat ik ga stappen of naar vrienden ga, tenzij we het samen eten;)!
Hieronder mijn knoflookbroodjes, lekker voor bij de soep of zomaar!

Je neemt wat afbakbroodjes, bruin, wit of met pitjes?
Gewoon wat jij lekker vindt!


Even doorsnijden...


Een beetje olijfolie in een bakje, liever teveel dan te weinig!
Dat smeert beter:).
Lekker veel knoflook, ik heb vier teentjes gebruikt.
Jum jum jum!


Dan de knoflook door de olie mengen...


Je smeert het uit over je broodjes. 
Zoals je ziet heb ik dit gedaan met een kwast
dat werkt wel zo makkelijk.


Dan een tomaat halveren en uitknijpen over je 
broodjes. Ook mag je met de tomaat
over je broodjes wrijven.


Zo ziet het er dan uit!


Even in de oven!
30 minuten op 175 graden heb ik gedaan,
zo werden ze lekker knapperig.


Wat ik heel lekker vind is verse basilicum,
deze heb ik in kleine stukjes geknipt en over
de broodjes verdeeld.


Eet smakelijk!

Zo makkelijk en super lekker!

Enjoy!


Liefs XX!

6 opmerkingen:

Unknown zei

HMMM ziet er echt heerlijk uit goed gedaan ! :)

Liefs,

Janice

the-fashion-milkshake.blogspot.nl

Unknown zei

i'll try it!!!
http://www.trendsection.blogspot.com

Unknown zei

Thanks for stopping by my blog! love yours, followin' you!
Material Fixations

Inass zei

Hmmm ziet er goed uit, wat maakt t uit dat t stink als t maar lekker is toch haha!
Bedankt voor je berichtje, ik werk bij Primark Zaandam dus in Rotterdam zullen we elkaar niet snel tegen komen haha!

Love,
http://becreativebefashion.blogspot.nl/
CHECK MY NEW POST :)

Anoniem zei

He dat ziet er bekend uit :-)
Ook bij ons blijft het een favoriet!

Bianca zei

He, dat ziet er bekend uit :)
Ook bij ons blijft het een favoriet!

Kus